MIFA 9 - kommer snart!

Stor og høyteknologisk
luksus-MPV
Batteripakke
90 kWt

MIFA 9 - stor, eksklusiv og luksuriøs

MIFA 9 er en stor familiebil i full størrelse og leverer derfor svært god plass. Den vil tilbys som både syv- og åtteseter, og kan ta 1.000 kg hengervekt.

På utsiden har bilens et skarpt og futuristisk uttrykk, noe som følges opp på innsiden av bilen. Interiøret er spekket med eksklusive detaljer, teknologi og underholdningsutstyr.

Den 90 kWt store batteripakken gir 440-595 km (WLTP kombinert/city) oppgitt rekkevidde.

Dette er en perfekt familiebil for de som ønsker god plass og “luksusfølelse” på kjøreturen! MIFA 9 vil også bli tilgjengelig som 2-seters varebil på det norske markedet.

Leveringsklar ila 2022. Priser kommer senere.

Interiør

Ved utvikling av MIFA 9 var målet å skape en høyteknologisk og luksuriøs atmosfære, og gi en interaktiv opplevelse med blant annet flere integrerte skjermer rundt om i bilen.  

Alle bilens seter har elektriske justeringer, ventilering og oppvarming. Og ikke nok med det – setene vil også få massasjefunksjon, slik at man kan nyte en avslappet og behagelig kjøretur.  
 
Passasjerer på andre rad vil kunne nyte tilbakelente individuelle seter med justerbare benstøtter og et digitalt kontrollpanel på armlenene. Setene på andre og tredje rad kan skyves helt frem for å frigjøre bagasjeplass. 

Eksklusiv og luksuriøs
Panorama
soltak
Premium seter med
massasjefunksjon
Eksklusive
detaljer

Rekkevidde og lading

MIFA 9 kommer med en batteripakke på 90 kWt, som gir rekkevidde fra 440-595 km (WLTP kombinert/city).
Den tar 11 kW på AC lading (3-fas). Varmepumpe er standard.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklus

Vil du ha mer informasjon om MIFA 9?

Fyll ut kontaktskjemaet under!

Din forespørsel

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus Norge fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.