MIFA 9

Nå kommer MIFA 9 til Norge Fullspekket med teknologi og luksusfølelse

Nå kommer MIFA 9 til Norge - en stor, elektrisk luksus-MPV med sterke spesifikasjoner og romslig plass for hele familien.

MIFA 9 - STOR, EKSKLUSIV OG LUKSURIØS

MIFA 9 er en stor familiebil i full størrelse og leverer derfor svært god plass. Den vil tilbys som både syv- og åtteseter, og kan ta 1.000 kg hengervekt.

På utsiden har bilens et skarpt og futuristisk uttrykk, noe som følges opp på innsiden av bilenInteriøret er spekket med eksklusive detaljer, teknologi og underholdningsutstyr.

Den 90 kWt store batteripakken gir 440-595 km (WLTP kombinert/city) oppgitt rekkevidde.

Dette er en perfekt familiebil for de som ønsker god plass og “luksusfølelse” på kjøreturen! MIFA 9 vil også bli tilgjengelig som 2-seters varebil på det norske markedet.

Priser kommer senere.

INTERIØR

Ved utvikling av MIFA 9 var målet å skape en høyteknologisk og luksuriøs atmosfære, og gi en interaktiv opplevelse med blant annet flere integrerte skjermer rundt om i bilen.  

Første og andre seterad har elektriske justeringer, ventilering og oppvarming. Og ikke nok med det – setene vil også få massasjefunksjon, slik at man kan nyte en avslappet og behagelig kjøretur.  
 
Passasjerer på andre rad vil kunne nyte tilbakelente individuelle seter med justerbare benstøtter og et digitalt kontrollpanel på armlenene. Setene på andre og tredje rad kan skyves helt frem for å frigjøre bagasjeplass. 

Få siste nytt om MIFA 9 i innboksen din ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!

Eksklusiv og luksuriøs

Ved utvikling av MIFA 9 var målet å skape en høyteknologisk og luksuriøs atmosfære, og gi en interaktiv opplevelse med blant annet flere integrerte skjermer rundt om i bilen.

Panorama
soltak
Premium seter med
massasjefunksjon
Eksklusive
detaljer
  • Integrerte skjermer

    Med integrerte skjermer i armlenene, kan man styre flere funskjoner fra baksetet.

  • Full kontroll

    Den store hovedskjermen i dashbordet kommer med en rekke underholdnings- og kjøretøyfunksjomer, og kan blant annet kobles opp med Apple CarPlay.

  • God komfort

    Nyt en behagelig kjøretur med seter som byr på både oppvarming, ventilering, massase og benstøtte.

Rekkevidde og lading

Rekkevidde

MIFA 9 kommer med en batteripakke på 90 kWt, som gir rekkevidde fra 440-595 km (WLTP kombinert/city). *Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklus

Lading

Den tar 11 kW på AC lading (3-fas). Varmepumpe er standard.

Galleri

Stor, eksklusiv og luksuriøs - både på utsiden og innsiden.

Kontakt meg

Vil du komme i kontakt med oss? Fyll inn skjemaet under!

Din henvendelse

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.