Maxus Norge lanserer nå et helt nytt leasingkonsept som skal gi kundene full forutsigbarhet og lavere kostnader.

Det siste halvåret har renteoppganger, økte bilavgifter og en tøffere økonomisk hverdag preget bilmarkedet. Nå lanserer Maxus Norge et null forskudd-konsept som vil gi svært attraktive leasingtilbud til både privat- og næringskunder.

Stadig flere velger leasing som finansiering ved anskaffelse av ny bil. Tradisjonelt har leasing vært forbundet med høy startleie, noe som har gjort terskelen høy for mange. Null forskudd-konseptet vil gjøre ny bil tilgjengelig for flere.

Mathias Ottersen er salgssjef i Maxus Norge, og mener konseptet vil styrke Maxus sin posisjon i markedet.

- Lave månedskostnader betyr gjerne høyt innskudd. Mange tror nok at kombinasjonen av null innskudd og lave månedskostnader er utenkelig. I samarbeid med Maxus-fabrikken, vil dette nå bli en realitet for våre modeller. Leasing som finansieringsalternativ er i stor vekst, og denne løsningen er perfekt for privatpersoner og bedrifter som ønsker et forutsigbart bilhold med lave månedssummer uten skjulte kostnader, sier Ottersen.

Han forteller at leasingkonseptet vil resultere i uslåelige priser.

-Eksempelvis vil du kunne få en e-Deliver 3 varebil, Euniq6 personbil og T90 5-seters elektrisk pickup fra henholdsvis fra 3.490, 3.990, og 4.990 i måneden – helt uten forskudd! Dette er uslåelige priser på det norske markedet, legger han til.

 

Lanserer kampanje på elektrisk pickup

Maxus Norge kickstarter konseptet med en leasingkampanje på elektriske T90 EV som det lukter svidd av. Nå kan man kjøre T90 EV for kun kr. 4.990 i måneden og uten innskudd.

Det eneste som kommer i tillegg til oppgitt pris, er frakt og leveringskostnader og etableringsgebyr. Kostnadene knyttet til frakt og levering varierer ut i fra geografi og at etableringsgebyret for leasing faktureres direkte fra finansieringsinstitusjonen.

Maxus T90 EV er Europas første elektriske pickup. T90 EV er en stor elektrisk pickup med fem seter som standard og et tøft utseende. Den kan ta ett tonn hengervekt og ett tonn nyttelast, og leveres med 88,5 kWt netto batterikapasitet som gir 334 km rekkevidde (WLTP kombinert), og hele 471 km ved bykjøring. Bilen kan hurtiglades fra 20-80% på 45 minutter i normaltemperaturer.

Bilen kan fylles med både voksne, barn og massevis av last på planet, som appellerer til et helt nytt segment. I tillegg vil den treffe vel så bra som en elektrisk 5-seters varebil for næringslivet. Her kan man få en håndverkerbil på dagtid, og en fullverdig familiebil på kveldstid og i helgene.

-En moderne lett elektrisk motor plassert foran, kombinert med batteriets vekt og plassering over bakhjulene, gir god vektfordeling og et svært høyt marktrykk. Dette bidrar til at T90 sitt bakhjulstrekksystem sitter som støpt på norske vinterveier, legger Ottersen til.

Pickup er en av verdens mest populære biltyper. Med Norges svært høye bilavgifter, har derimot pickup fem seter hatt tilnærmet null salg på det norske markedet. Ettersom elektriske biler ikke omfattes av de samme avgiftsreglene, blir dette den første 5-seters pickupen tilgjengelig for «folk flest».

Ottersen avslutter med at de har biler på lager av alle modeller, og at man kan få levert ny bil raskt.


Om SAIC Maxus

SAIC Maxus (SAIC Maxus Automotive) er et person- varebilmerke som eies av det kinesiske selskapet SAIC Motors. SAIC Motor – eller Shanghai Automotive Industry Corporation – er produsenten og eieren bak SAIC Maxus person- og varebiler, og er Kinas største børsnoterte bilprodusent. I fjor solgte de hele 6 millioner biler bare i Kina, og har hatt enorm vekst de siste årene. 

Selskapet ble grunnlagt i 1958, og har gått fra å være et tradisjonelt industriselskap til å bli en verdensomspennende leverandør av biler og mobilitetstjenester. På verdensbasis ruver SAIC Motors som den syvende største bilprodusenten, og kjennetegnes ved å være en fremoverlent produsent med fokus på utvikling og innovasjon.

SAIC Maxus ble grunnlagt i 2011, og har vært på det nordiske markedet siden 2018. Siden den gang hatt suksess i de nordiske landene, og er blant de mest solgte elektriske bilene i Norden. RSA er i dag importør av Maxus til Norge, Sverige, Danmark, Finland, Polen, Tyskland, Island, Færøyene og Grønland.

 

Om RSA

RSA er en komplett nordisk bilimportør av person- og varebiler, med hovedkontor i Norge. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i de skandinaviske markedene. RSA er importør for Suzuki, Isuzu, Maxus, BYD, JAC og KGM. til Norge. RSA har bygget opp et solid forhandlernettverk med til sammen over 300 forhandlere.

I tillegg til samarbeid med bilforhandlere over hele landet, driver RSA forhandlerkjeden RSA BIL med 11 forhandlere i viktige strategiske områder i Norge. Vår erfaring innenfor import av biler, deler og tilbehør og forhandlerdrift, gjør oss til en moderne totalleverandør og distribusjonspartner.