Maxus Nordics Summit har blitt arrangert for første gang!

Forrige uke ble Maxus Nordics Summit før første gang arrangert på et snødekket Norefjell, med Maxus-forhandlere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Polen til stede. Nærmere 200 Maxus-selgere var påmeldt, og etter nesten to år med corona-pandemi og lite sosial omgang, er dette første gang Maxus-forhandlere på tvers av landegrensene fikk anledning til å treffes.

Maxus har de siste årene hatt enorm vekst i det nordiske elbil-markedet, med stadig nye salgsrekorder og økende markedsandeler, i tillegg til et voksende forhandlernettverket. I oktober 2021 var Maxus det største el-varebilmerke både i Danmark, Sverige og Island, mens Maxus Norge tok en god andreplass. Maxus har dermed på kort tid rukket å bli en solid aktør på det nordiske elbil-markedet.

Lansering av Euniq6 SUV

Høydepunktet på Maxus Nordics Summit var lanseringen av helt nye Maxus Euniq6 SUV. Foran en fullsatt festsal ble Euniq6 SUV avduket, og Maxus-forhandlerne fikk endelig anledning til å se den store SUV-en på nært hold.

Dette er en SUV som leverer max av alt det en familiebil bør inneholde – max bagasjerom (754 liter,), max utstyr, max størrelse, max komfort – kort fortalt max el-bil for pengene. Under avdukingen ble det informert om at Euniq6 SUV er leveringsklar fra mars 2022, men at den kan forhåndsbestilles nå.

Også el-pickupen Maxus T90 ble for første gang vist på arrangementet. Denne er ventet å inn til Norge i løpet av fjerde kvartal 2022.