Maxus Norge bekrefter nå at den elektriske varebilen e-Deliver 3 nå kommer i en ny og oppgradert utgave med enda mer utstyr - og det uten økning i prisene!

Det har gått et år siden de første utgavene av el-varebilen e-Deliver 3 rullet inn i det norske el-varebil-markedet, og på under tolv måneder er snart 1.000 biler solgt. Responsen har vært fantastisk, og nå lanserer Maxus Norge en ny og oppgradert utgave av den populære el-varebilen!

Den nye utgaven leveres med enda mer utstyr, deriblant Apple CarPlay. Posten Norge har bestilt et større antall av den oppgraderte utgaven, og venter el-varebilene levert i løpet av kort tid.

Bygget for å gjøre jobben

e-Deliver 3 er en av få el-varebiler som faktisk er konstruert som en elektrisk varebil fra bunnen av. Dette skiller den fra andre el-varebiler, da de fleste biler på markedet er ombygde utgaver av diesel- eller bensinbiler. Dette gjør at e-Deliver 3 verken må ofre plass eller vekt for å elektrifiseres, noe som optimaliserer nyttelast og hengervekt.

Takket være den lette konstruksjonen har e-Deliver 3 en rekkevidde inntil 342 kilometer (WLTP). Dette bør gjøre bilen meget attraktiv for alle håndverkere – uansett om du bor eller jobber i byen eller i distriktet. Serviceintervall på 24 mnd./30.000 km gir lave servicekostnader, noe som gjør e-Deliver 3 både kostnadseffektiv og økonomisk. I tillegg kvalifiserer den også til god ENOVA-støtter.

e-Deliver 3 har en nyttelast mellom 800 og 1000 kg, litt avhengig av hvilken kombinasjon av batteripakke/størrelse du velger. Det er mulig å velge mellom to batteristørrelser - 35 og 52,5 kWt. Du kan også velge mellom 4,8 eller 6,3 m3 varerom. Dermed kan du skreddersy bilen etter dine behov i arbeidshverdagen!

El-varebiler i vinden

Maxus har på rekordtid rukket å bli en stor aktør i el-varebilsegmentet, og er nå det nest største merket for elektriske varebiler i Norge - med det aller bredeste sortimentet.

- Stadig flere oppdager fordelene ved å velge elektrisk bil, og markedet er i stor vekst, både i person- og varebilsegmentet. For varebiler er det ekstra mange fordeler, ikke bare sparer man drivstoff-, bom, - service og parkeringskostnader, man sparer også tid ved å kunne kjøre i kollektivfeltet, sier salgssjef i Maxus Norge, Bernhard Jahnsen. -Hos mange andre bilprodusenter er det knyttet stor usikkerhet rundt tilgang på biler og batteriproduksjon. Glem produksjonsbegrensninger og halvleder-problematikk - elektrisk vare- og personbiler fra Maxus kan du tilnærmet få på dagen, sier Bernhard Jahnsen.

e-Deliver 3 leveres fra kr. 299.900,-.