e-Deliver 9 personbil

Rekkevidde
236 km (WLTP kombinert)
Maksimal
komfort
Batteripakke
72kWh

e-Deliver 9 personbil - ni seter og god komfort

e-Deliver 9 er en helelektrisk og romslig ni-seter, og det perfekte transportmiddelet for å frakte større grupper på en miljøvennlig måte!

Denne ni-seteren leveres med topp komfort, som gir en behagelig kjøretur for både sjåfør og passasjerer. Den har svært romslig plass, seter med god sittekomfort og en velutfylt utstyrsliste. Dette er en ombygget utgave av el-varebilen e-Deliver 9, og bygges og godkjennes av Ferno Mobility. Den kan også leveres som 8-seters personbil med universell utforming og inntil to rullestolplasser.

Sikkerheten i e-Deliver 9 ni-seter er godt ivaretatt, og kommer med førerassistentfunksjoner som blindsonevarsler, adaptive cruise control, filskiftevarsler og ryggekamera. Dermed kan du frakte alle bilens passasjerer frem på en miljøvennlig og trygg måte.

Bilen har en rekkevidde på inntil 236 km (WLTP kombinert), 72kWh batteripakke og kan kjøres med B-førerkort.

 

God plass og god komfort

Garanti

Det skal være trygt å velge el-varebil fra Maxus. Derfor leveres alle el-varebiler med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og batterigaranti på 8 år/160.000 km. 

Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.

Har du spørsmål knyttet til e-Deliver 9 personbil?

Fyll inn kontaktskjemaet under!

Hva gjelder forespørselen?

Hvilken modell?

Velg forhandler

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus Norge fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.