e-Deliver 9

e-Deliver9 chassis Spesialtilpasset skap og plan

Helelektriske e-Deliver 9 er en svært fleksibel plattform, og kan leveres med flere ulike spesialtilpasninger med både skap og plan.

e-Deliver 9 - spesialtilpasset skap og plan

Vi bygger om e-Deliver 9 i samarbeid med LaFinto, og ombygningene består av solid og lett materiale for å optimalisere kjøretøyets nyttelast. Ta kontakt med din nærmeste Maxus-forhandler for å skreddersy din bil.

Forhandleroversikt

Maksimal komfort

Bilen leveres med klasseledende komfort for både sjåfør og passasjer. I førerhuset imponerer e-Deliver 9 med sin utmerkede sittekomfort og høye kvalitetsutførelse. Alle som kjører rundt med Maxus e-Deliver 9 vil oppleve personbilkomfort, i et kommersielt kjøretøy.

e-Deliver 9 - spesialtilpasset til skap

e-Deliver 9 kan leveres med spesialtilpasset skap, ombygget i samarbeid med Lafinto. Konstrusjonen er lett og solid for å optimalisere nyttelast.

e-Deliver 9 - spesialtilpasset til plan

e-Deliver 9 kan leveres med spesialtilpasset plan, ombygget i samarbeid med Lafinto. Planet er solid og kan ha nedfellbare lemmer, samt tipp.

e-Deliver 9 chassis - en fleksibel plattform

Vi tilpasser den elektriske varebilen til ditt behov

Bli kontaktet

Ønsker du mer informasjon om Maxus e-Deliver 9 chassis? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre forhandlere.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.