Syv grunner til å velge varebil fra Maxus

Det finnes mange grunner til hvorfor du eller din bedrift bør velge elektrisk varebil fra Maxus. I tillegg til alle de fordelene som følger ved å kjøpe elektrisk varebil, har vi har vi listet opp de syv viktigeste fordelene du får ved å kjøpe en Maxus.

1. Landsomfattende service- og forhandlernettverk

Med et landsomfattende forhandlernettverk på som strekker seg fra nord til sør, er du aldri langt unna nærmeste Maxus-forhandler. I dag har vi over 50 forhandlere som står klare til å hjelpe deg med service, vedlikehold eller reparasjon!

2. Norges største utvalg av el-varebiler

Med et vareromspekter fra 2,2-20 m3, tilbyr vi i dag Norges bredeste sortiment av elektriske varebiler. Dermed finner du en varebil som passer for deg – uansett hvilket behov du har.

3. Rask dellevering til hele landet

Vi leverer originaldeler over natten til hele vårt forhandlernettverk fra vårt 6000 m3 store sentrallager i Drammen. Dermed trenger du aldri vente lenge på deler til din varebil.

4. Varebilsenter med dedikerte næringsselgere

Vi vet at kunden setter pris på kompetanse og tett oppfølging ved kjøp av varebil. Derfor har en stor andel av våre forhandlere har egne varebilspesialister som står klare for å hjelpe deg ved kjøp av nye arbeidsbiler. Våre dedikerte varebil-eksperter har god erfaring og kompetanse på hvordan hver enkelt bil kan leveres etter skreddersøm.

5. Maxus skreddersøm

Vi vet at alle bedrifter har ulike behov til løsninger ved kjøp av varebil. Derfor er vi tilknyttet lokale samarbeidspartnere som LaFinto, Ferno og Rico-gruppen på bilinnredning og påbygg. Våre varebilselgere hjelper deg med å skreddersy løsninger for deg og din bedrift.

6. Maxus Fleet Finance

Mange har erfart hvor dyrt det kan være å levere inn en bil etter endt leasing. Derfor tilbyr vi i samarbeid med DNB avtaler med fri kjørelengde og null skadetrekk ved tilbakelevering etter endt leasing, noe som gir deg som kunde forutsigbarhet og kontroll på den totale bilkostnaden. Ikke tenk på overkjørte kilometer, eller små bulker og riper som raskt kan komme på en arbeidsbil!

7. Maxus Forsikring kostnadsfritt første måneden

Din Maxus fortjener en god forsikring, og vi ønsker å gi deg en god start på ditt bilhold. Derfor tilbyr vi i samarbeid med Gjensidige Maxus Forsikring, som blant annet gir en kostnadsfri måned ved oppstart, med mulighet til fri oppsigelse innenfor denne måneden.

Les mer om Maxus Forsikring

Bli kontaktet

Ønsker du mer informasjon om våre varebilløsninger? Fyll ut kontaktskjemaet, og du vil bli kontaktet av en av våre næringsselgere!

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.