Maxus Norge bekrefter at den elektriske e-Deliver 7 med firehjulstrekk blir tilgjengelig tidligere enn forventet. De første leveransene til kunder vil starte allerede tidlig fjerde kvartal i år.

Maxus e-Deliver 7 ble lansert for det norske markedet i mai, og har mottatt svært gode kritikker fra både forhandlere, testkjørere og pressen. Opprinnelig ble det annonsert at firehjulstrekk-versjonen ville komme til Norge ved årsskiftet. Nå kan Maxus Norge bekrefte at produksjonen vil starte tidligere enn planlagt, og at kundeleveringene kan starte tidlig i fjerde kvartal.

-Vi er glade for å kunne meddele at e-Deliver 7 4x4 vil være leveringsklar allerede tidlig i fjerde kvartal i år. I en tid hvor mange lanseringer blir forsinket, er det en glede å kunne fremskynde leveringen av e-Deliver 7 med firehjulstrekk, sier Mathias Ottersen, salgssjef i Maxus Norge.

Elektrisk varebil med firehjulstrekk har frem til nå vært en utilgjengelig kombinasjon, og e-Deliver 7 4x4 blir Norges første el-varebil med firehjulstrekk.

2WD-versjonen er allerede tilgjengelig for prøvekjøring hos alle forhandlere.

 

Lang rekkevidde og rask lading

Plassert mellom e-Deliver 3 og e-Deliver 9 i størrelse, tilbyr e-Deliver 7 vareromsvolum på 5,9 eller 6,7 m³. Med en nyttelast på 1.020 kg og en hengervekt på opptil 1.500 kg, er den ideell for frakt av tunge materialer. Batteripakkene på 77 eller 88 kWt gir en rekkevidde på 362-524 km (WLTP kombinert/urban), og støtte for 3-fas lading muliggjør opptil 11 kW ladeeffekt på AC-lading.

Maxus e-Deliver 7 skiller seg ut med sitt futuristiske og aerodynamiske utseende. Den har nøye utformede linjer som gir et dynamisk uttrykk. Bakdørene kan åpnes til en 180 graders vinkel, og den er utstyrt med to skyvedører for enkel tilgang.

Det avanserte firehjulstrekksystemet er designet for å levere god fremkommelighet og energieffektivitet. Varebilen tilbyr tre kjøremoduser – ECO, normal og Power, samt to ekstra kjøremoduser – MUD og Tow for 4x4-versjonen.

Innvendig tilbyr e-Deliver 7 en komfortabel arbeidsplass med tre seter. Det justerbare førersetet har armlener, oppvarming og korsryggstøtte. Den 12,3’’ store berøringsskjermen er kompatibel med både Apple CarPlay og Android Auto. Andre utstyr inkluderer oppvarmet multifunksjonsratt, fjernlystassistent, lys- og regnsensor og oppvarmet frontrute.

-Maxus e-Deliver 7 er designet med sjåførens komfort og sikkerhet i tankene, og oppfyller dagens forventninger innen transportsektoren, sier Ottersen.

Maxus e-Deliver 7 har en startpris fra kr. 494.900 eks. mva.

4WD-versjonen begynner på kr. 574.000 eks. mva. 

Se mer informasjon på www.maxus.no.Om SAIC Maxus

SAIC Maxus (SAIC Maxus Automotive) er et person- varebilmerke som eies av det kinesiske børstnoterte selskapet SAIC Motors. SAIC Motor – eller Shanghai Automotive Industry Corporation – er produsenten og eieren bak SAIC Maxus person- og varebiler, og er Kinas største børsnoterte bilprodusent. I fjor solgte de hele 6 millioner biler bare i Kina, og har hatt enorm vekst de siste årene.

Selskapet ble grunnlagt i 1958, og har gått fra å være et tradisjonelt industriselskap til å bli en verdensomspennende leverandør av biler og mobilitetstjenester. På verdensbasis ruver SAIC Motors som den syvende største bilprodusenten, og kjennetegnes ved å være en fremoverlent produsent med fokus på utvikling og innovasjon.

SAIC Maxus ble grunnlagt i 2011, og har vært på det nordiske markedet siden 2018. Siden den gang hatt suksess i de nordiske landene, og er blant de mest solgte elektriske bilene i Norden. RSA er i dag importør av Maxus til Norge, Sverige, Danmark, Finland, Polen, Tyskland, Island, Færøyene og Grønland.


Om RSA

RSA er en komplett nord-europeisk bilimportør av person- og varebiler, med hovedkontor i Norge. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i de skandinaviske markedene. RSA er importør for Suzuki, Isuzu, Maxus, BYD, JAC og KGM. til Norge. RSA har bygget opp et solid forhandlernettverk med til sammen over 300 forhandlere.

I tillegg til samarbeid med bilforhandlere over hele landet, driver RSA forhandlerkjeden RSA BIL med 11 forhandlere i viktige strategiske områder i Norge. Vår erfaring innenfor import av biler, deler og tilbehør og forhandlerdrift, gjør oss til en moderne totalleverandør og distribusjonspartner.