Maxus Norge lanserer i nå en svært gunstig leasingkampanje på luksusbilen MIFA9.

MIFA9 er en stor, futuristisk og luksus-MPV, og ble nylig lansert på det norske markedet. Maxus Norge ønsker nå å gjøre denne luksusbilen tilgjengelig for en bredere målgruppe gjennom en svært gunstig leasingkampanje.

- I et tøft marked hvor den økonomiske situasjonen for både privatpersoner og bedrifter har endret seg det siste året, tilbyr vi nå en svært gunstig leasingavtale på MIFA9. Kampanjen baseres seg på fast rente, noe som gir forutsigbarhet og trygghet for kunden. Vi håper dette bidrar til at flere får muligheten til å oppleve luksusen og ytelsen denne bilen byr på, sier Mathias Ottersen, salgssjef i Maxus Norge.

En fullkommen familiebil

MIFA 9 er en stor familiebil i full størrelse (5270 m.m. lang, 2000 m.m. bred og 1840 m.m. høy) og leverer derfor svært god plass. Den kommer med syv seter som standard, og kan trekke 1 tonn hengervekt.

Den 90 kWt store batteripakken gir 430-565 km (WLTP kombinert/city) oppgitt rekkevidde.

Bilens futuristiske design gir den et skarpt og elegant uttrykk. Interiøret er utformet for å levere en førsteklasses opplevelse med eksklusive detaljer, avansert teknologi og underholdningsutstyr. Ved utviklingen av MIFA 9 var målet å skape en høyteknologisk og luksuriøs atmosfære, og gi en interaktiv opplevelse med blant annet flere integrerte skjermer rundt om i bilen.

Passasjerene på andre rad kan nyte individuelle seter med justerbare benstøtter og et digitalt kontrollpanel, mens setene på første og andre rad tilbyr elektriske justeringer, ventilering, oppvarming og til og med massasjefunksjon for en avslappende kjøretur. Setene på andre og tredje rad kan skyves helt frem for å frigjøre bagasjeplass.

- Dette er en perfekt familiebil for de som ønsker god plass og “luksusfølelse” på kjøreturen. Dette er også en utmerket bil for taxi-næringen, da du faktisk får opp mot 60 mil rekkevidde for bykjøring, sier Ottersen.

Han avslutter med at de nå har biler tilgjengelig på lager for rask levering.

Dette går leasing-kampanjen ut på:

  •  5.990 pr. mnd.
  • 119.380 i forskudd
  • Inkluderer Premium utstyrspakke, vinterhjul og metallikk lakk
  • 10.000 km/36 mnd. (Dette kan justeres ut ifra behov).
  • Fast renteOm SAIC Maxus

SAIC Maxus (SAIC Maxus Automotive) er et person- varebilmerke som eies av det kinesiske selskapet SAIC Motors. SAIC Motor – eller Shanghai Automotive Industry Corporation – er produsenten og eieren bak SAIC Maxus person- og varebiler, og er Kinas største børsnoterte bilprodusent. I fjor solgte de hele 6 millioner biler bare i Kina, og har hatt enorm vekst de siste årene.

Selskapet ble grunnlagt i 1958, og har gått fra å være et tradisjonelt industriselskap til å bli en verdensomspennende leverandør av biler og mobilitetstjenester. På verdensbasis ruver SAIC Motors som den syvende største bilprodusenten, og kjennetegnes ved å være en fremoverlent produsent med fokus på utvikling og innovasjon.

SAIC Maxus ble grunnlagt i 2011, og har vært på det nordiske markedet siden 2018. Siden den gang hatt suksess i de nordiske landene, og er blant de mest solgte elektriske bilene i Norden. RSA er i dag importør av Maxus til Norge, Sverige, Danmark, Finland, Polen, Tyskland, Island, Færøyene og Grønland.


Om RSA

RSA er en komplett nord-europeisk bilimportør av person- og varebiler i 12 land, med hovedkontor i Norge. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i mange markeder. RSA er importør for Suzuki, Isuzu, Maxus, BYD, JAC og KGM. til Norge. RSA har bygget opp et solid forhandlernettverk med til sammen over 300 forhandlere.

I tillegg til samarbeid med bilforhandlere over 300 bilforhandlere, driver RSA forhandlerkjeden RSA BIL med 11 forhandlere i viktige strategiske områder i Norge. Vår erfaring innenfor import av biler, deler og tilbehør og forhandlerdrift, gjør oss til en moderne totalleverandør og distribusjonspartner.