Bilbransjen sliter med store transport- og leveringsutfordringer som ettervirkninger av Covid 19, samt stor mangel på micro-chip og halvledere til bilene. Konsekvensen er lange leveringstider for kundene. Maxus derimot – kan du få levert tilnærmet på dagen!

Bakgrunnen for denne unike leveringssituasjonen er importøren RSA sin langsiktige filosofi om å alltid ha biler på lager for rask levering, ved å bestille et stort antall biler til eget lager på Drammen Bilhavn. Dette er en stor fordel for kunder som ønsker bilen levert raskt. En annen årsak til den korte leveringstiden er Maxus sin gode tilgang på bilproduksjon. I tillegg har eier-selskapet SAIC Motor eierskap i batteriprodusenten Catl, som gir god tilgang på batterier – noe andre bilmerker strever med.

Flere importører forteller om opptil 1,5 års ventetid på andre el-biler. Maxus leverer både elektriske person- og varebiler, og har svært god tilgang på alle modeller. Årsaken til den gunstige leveriner både god tilgang på bilproduksjon SAIC motor har et eierskap i batteriprodusenten Catl, og har derfor god tilgang på batterier.

Helelektriske Maxus Euniq kan leveres både som 7-seters stasjonsvogn og 2-seters varebil. Med et gigantisk bagasjerom og en rekke smarte løsninger, er dette den ultimate el-bil for deg som ønsker både god plass og fleksibilitet. Begge utgavene kan leveres raskt.

 

Umiddelbar levering av el-varebiler

På varebil-siden har ankommet store leveranser med de elektriske varebilene e-Deliver 3 og e-Deliver 9 den siste tiden. Hos mange andre el-varebil-produsenter er det knyttet stor usikkerhet rundt tilgang på biler og batteriproduksjon, og melder om lange leveringstider. Maxus er dermed en av få tilbydere som kan levere bil tilnærmet på dagen.

e-Deliver 3 er en arbeidseffektiv el-varebil, optimalisert for høy nyttelast og lang rekkevidde. Den leveres med 4,8 eller 6,3 m3 varerom, og batteripakker på 35 eller 52,5 kWh.
Nykommeren e-Deliver 9 er en større el-varebil, med fokus på kjørekomfort og plassutnyttelse, og har i tillegg klasseledende sikkerhetsnivå for både sjåfør og passasjer. e-Deliver 9 er en svært fleksibel plattform, og i tillegg til at den kan leveres med enten 9,7 eller 11 m3 varerom, leveres den også som 9-seter, 8-seter og chassis med spesialtilpasset skap eller plan.

Ønsker du å prøvekjøre en av våre modeller? Book prøvekjøring her.

Om SAIC Maxus

SAIC Maxus (SAIC Maxus Automotive) er et varebilmerke som eies av det kinesiske selskapet SAIC Motors. SAIC Motor – eller Shanghai Automotive Industry Corporation – er produsenten og eieren bak SAIC Maxus person- og varebiler, og er Kinas største børsnoterte bilprodusent. I 2020 solgte de hele 5,6 millioner biler bare i Kina, og har hatt enorm vekst de siste årene. Selskapet ble grunnlagt i 1958, og har gått fra å være et tradisjonelt industriselskap til å bli en verdensomspennende leverandør av biler og mobilitetstjenester. På verdensbasis ruver SAIC Motors som den syvende største bilprodusenten, og kjennetegnes ved å være en fremoverlent produsent med fokus på utvikling og innovasjon.
SAIC Maxus ble grunnlagt i 2011, og har vært på det nordiske markedet siden 2018. Siden den gang hatt suksess i alle de nordiske landene, og er blant de mest solgte elektriske bilene i Norden.