T90 EV elektrisk pickup

Maxus T90 EV Elektrisk pickup med 5 seter

Maxus T90 EV er Norges råeste håndverkerbil i hverdagen, og en utmerket familiebil i helgene. Den kommer med elektrisk motor, 5 seter og inntil 4,1 m3 varerom.

Norges råeste håndverkerbil

Trenger du en pålitelig håndverkerbil som får jobben gjort? Oppdag elektriske Maxus T90 EV.

Med inntil 4,1 m3 varerom, fem seter og 88,5 kWh batteripakke, er T90 EV Norges råeste håndverkerbil!

En imponerende elektrisk motor leverer  lang rekkevidde og kraftig akselerasjon, som gjør den i stand til å håndtere selv de tøffeste oppgavene.

Den kommer også med et praktisk og romslig interiør med smarte oppbevaringsløsninger, som gjør arbeidshverdagen litt enklere.

 

Dobbel kampanje! Du får både 0,99% rente og 165.000,- rabatt på bilen

Kjøp T90 med 0,99% rente og få 165.000,- i rabatt.

 • Lokal frakt og klargjøring tilkommer.
Motta tilbud her

T90 med kr 100’ i EK.

Månedsbeløp å betale periode 1 i 3 år kr. 3.362, Månedsbeløp å betale i periode 2 i 7 år kr. 4.094, Bilpris kr. 467.900, Egenkapital kr. 100 000 , Etablerings-/ tinglysingsgebyr kr. 5225, Termingebyr kr. 95, Lånebeløp inkludert etablerings-/ tinglysingsgebyr kr. 373.125, Nedbetalingstid 10 år, Flytende nominell kampanjerente i 3 år f.t. 0,99 %, deretter flytende nominell produktrente i 7 år f.t. 6,99 %, Effektiv rente f.t. 4,67 %, Kostnad kr. 95.739, Totalt å betale for lånet 463.639 kr. Både kampanje- og produktrente er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Renten kan endres ved utbetalingstidspunktet, hvis det har vært renteendringer mellom søknadstidspunktet og utbetalingstidspunktet. Lånet ytes av DNB Bank ASA og det tas pant i bilen som sikkerhet. Forbehold om endelig kredittgodkjennelse og eventuelle feil i annonsen.

 

T90 med kr 0,- i EK.

Månedsbeløp å betale periode 1 i 3 år kr. 4.238, Månedsbeløp å betale i periode 2 i 7 år kr. 5.166, Bilpris kr. 467.900, Egenkapital kr. 0 , Etablerings-/ tinglysingsgebyr kr. 5225, Termingebyr kr. 95, Lånebeløp inkludert etablerings-/ tinglysingsgebyr kr. 473.125, Nedbetalingstid 10 år, Flytende nominell kampanjerente i 3 år f.t. 0,99 %, deretter flytende nominell produktrente i 7 år f.t. 6,99 %, Effektiv rente f.t. 4,50 %, Kostnad kr. 117.285, Totalt å betale for lånet 585.185 kr. Både kampanje- og produktrente er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Renten kan endres ved utbetalingstidspunktet, hvis det har vært renteendringer mellom søknadstidspunktet og utbetalingstidspunktet. Lånet ytes av DNB Bank ASA og det tas pant i bilen som sikkerhet. Forbehold om endelig kredittgodkjennelse og eventuelle feil i annonsen.

Elektrisk pickup med mange muligheter

Med 1 tonn nyttelast og mulighet for hengerfeste, passer den like gode som en familie- og livsstilsbil, som en pickup for næringskunder.

Fem
seter
Varerom
inntil 4,1 m3
Nyttelast
1 tonn
Batteripakke
88,5 kWh
 • Hengerfeste

  Trekk henger med opptil 1 tonn hengervekt.

 • 1 tonn nyttelast

  Fyll opp planet med opptil 1 tonn last!

 • 5 seter

  Med fem seter kan T90 EV benyttes som en arbeidsbil i ukedagene, og familiebil i helgene.

Maxus T90 EV eXtreme

I forbindelse med at Maxus Norge er hovedsponsor for Ekstremsportveko, lanserer vi nå T90 EV eXtreme. Denne spesialutgaven er skreddersydd med et utvalg tilbehør og utstyr som tar dine eventyr til nye høyder!

 • LED-Bar innfelt i grillen
 • Panserbeskytter
 • Vindavvisere for alle fire dører
 • Skvettlapper bak
 • Tonede sidevinduer bak og bakrute
 • eXtreme logo begge på forskjermer

 

Les mer om eXtreme her
Maxus T90 eXtreme - tar dine eventyr til nye høyder
T90 eXtreme er skreddersydd med et et stort utvalg utstyr og tilbehør som gjør den elektriske pickupen enda tøffere.

eXtreme-pakken inneholder følgende:

LED-Bar innfelt i grillen: Denne kraftige LED-baren plassert i grillen sikrer god synlighet under alle forhold.

Panserbeskytter: En solid panserbeskytter gir ekstra beskyttelse mot steinsprut og tøffe terrengforhold, samtidig som den bidrar til et tøft utseende.

Vindavvisere alle 4 dører: Disse stilige vindavviserne reduserer vindstøy og tillater frisk luft å strømme inn i kupeen, selv under utfordrende forhold.

Skvettlapper bak: Skvettlappene bak gir ekstra beskyttelse mot søle.

Tonede sidevinduer bak og bakrute: De tonede sidevinduene bak og bakruten gir et ekstra snev av mystikk.

eXtreme-logo på begge forskjermene: Med de karakteristiske eXtreme-logoene på begge forskjermene er det ingen tvil om at T90 EV eXtreme er en spesialutgave som skiller seg ut.

Utstyr og sikkerhet

På innsiden er T90 EV en godt utstyrt pickup. Interiøret er romslig og moderne, og er blant annet utstyrt med en 10,3” touchscreen, 6-veis setejustering for både sjåfør, 6-veis setejustering for frontpassasjer, Apple CarPlay, skinnseter og toveis-justerbart skinnratt.

Sikkerheten er også godt ivaretatt, og bilen leveres blant annet med Elektronisk stabilitetskontroll, ryggekamera, parkeringssensor og Hill Decent Control.

Se fullstendig utstyrsliste

SPAR 44.000 PÅ THUNDERPACK UTSTYRSNIVÅ

Maxus T90 leveres med en stor Thunder utstyrspakke inkludert i prisen! Pakken er verdt 44.000,- ,mens du betaler kr. 0,-.

Thunder Pack inkluderer:

 • Ryggekamera
 • Elektriske justerbare forseter
 • Touchscreen
 • Apple CarPlay
 • Veganske skinnseter
 • Bedliner
 • Sportsbar
 • Stigtrinn

 

Få et tilbud her

Rekkevidde

Maxus T90 EV kommer med 334-471 km* oppgitt rekkevidde (WLTP kombinert/urban).

Ettersom T90 EV er typegodkjent som en N1 varebil, er den WLTP-testet med tung last. Til sammenligning testes rene personbiler uten last og passasjerer.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban syklus.

Les mer om forbruk og rekkevidde

Batteri og lading

Maxus T90 EV leveres med 88,5 kWt netto batterikapasitet. Bilen kan hurtiglades fra 20-80% på 45 minutter i normaltemperaturer med maks ladeeffekt på 80 kW.

T90 EV leveres med CCS-ladestandard.

Les med om lading av Maxus

Vil du ha siste nytt om T90 EV rett i innboksen? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Farger

Blå

Oransje

Svart

Grå

Hvit

Galleri

Bilder av elektriske T90 EV pickup

Forhandlere

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre forhandlere? Vi har forhandlere over hele landet. Klikk her for å finne din nærmeste forhandler!

Se våre forhandlere her

Garanti

Det skal være trygt å velge elbil fra Maxus. Derfor selges din nye Maxus T90 EV med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og en batterigaranti på hele 8 år/160.000 km. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.

Bli kontaktet

Ønsker du mer informasjon om Maxus T90 EV elektrisk pickup? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre forhandlere.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.