T90 EV elektrisk pickup

Maxus T90 EV NY ELEKTRISK FAMILIE-PICKUP

Endelig er Maxus T90 EV el-pickup i Norge! T90 EV er Europas første elektriske pickup. Rask levering!

Drømmer du om elektrisk familiepickup?

Da trenger du ikke vente lenger! Maxus T90 EV er en stor, elektrisk pickup med fem seter, et robust utseende og en fullspekket utstyrsliste. Den leveres med 88,5 kWt netto batterikapasitet som gir 334 km rekkevidde (WLTP kombinert). Med 1.000 kg. nyttelast og mulighet for hengerfeste, passer den like gode som en familie- og livsstilsbil, som en pickup for næringskunder.

Maxus T90 er nå tilgjengelig for rask levering. Prøvekjør i dag!

Pris fra kr.  584.900,-.

 

Bli kontaktet

Utstyr og sikkerhet

På innsiden er T90 EV en godt utstyrt pickup. Interiøret er romslig og moderne, og er blant annet utstyrt med en 10,3” touchscreen, 6-veis setejustering for både sjåfør, 6-veis setejustering for frontpassasjer, Apple CarPlay, skinnseter og toveis-justerbart skinnratt.

Sikkerheten er også godt ivaretatt, og bilen leveres blant annet med Elektronisk stabilitetskontroll, ryggekamera, parkeringssensor og Hill Decent Control.

Se fullstendig utstyrsliste

SPAR 44.000 PÅ THUNDERPACK UTSTYRSNIVÅ

Maxus T90 leveres med en stor Thunder utstyrspakke inkludert i prisen! Pakken er verdt 44.000,- ,mens du betaler kr. 0,-.

Thunder Pack inkluderer:

 • Ryggekamera
 • Elektriske justerbare forseter
 • Touchscreen
 • Apple CarPlay
 • Veganske skinnseter
 • Bedliner
 • Sportsbar
 • Stigtrinn

 

Få et tilbud her

Vil du ha siste nytt om T90 EV rett i innboksen? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Batteri

Maxus T90 EV leveres med 88,5 kWt netto batterikapasitet. Bilen kan hurtiglades fra 20-80% på 45 minutter i normaltemperaturer med maks ladeeffekt på 80 kW.

T90 EV leveres med CCS-ladestandard.

Les mer om lading her

Rekkevidde og forbruk

Maxus T90 EV kommer med rekkevidde fra 334-471 km* oppgitt rekkevidde (WLTP kombinert/urban). Ettersom T90 EV er typegodkjent som en N1 varebil, er den WLTP-testet med tung last. Til sammenligning testes rene personbiler uten last og passasjerer.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban syklus.

Les mer om rekkevidde og forbruk

Farger

 • Blå

 • Oransje

 • Svart

 • Grå

 • Hvit

Galleri

Bilder av elektriske T90 EV pickup

Forhandlere

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre forhandlere? Vi har forhandlere over hele landet. Klikk her for å finne din nærmeste forhandler!

Se våre forhandlere her

Garanti

Det skal være trygt å velge elbil fra Maxus. Derfor selges din nye Maxus T90 EV med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og en batterigaranti på hele 8 år/160.000 km. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.

Bli kontaktet

Ønsker du mer informasjon om Maxus T90 EV elektrisk pickup? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre forhandlere.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.