ENOVA-STØTTE

ENOVA gir støtte til kjøp av elektrisk varebil, samt elbil-ladere. Din lokale forhandler hjelper deg med søknaden. Finn din forhandler her.

EV80 - Klasseledende el-varebil

EV80 har klasseledende rekkevidde, og er den største elektriske varebilen på markedet.

Nyttelasten på EV80 er hele 950 kg, og du kan også trekke henger på opptil 1.250 kg. Som kassebil kommer EV80 i 2 varianter, med forskjellig høyde. De gir vareromstørrelser på 10,2 – 11,5 M3, og er også tilgjengelig med 2 skyvedører.

Lading

Maxus EV80 har batterikapasitet på 56 kWt. Ladetiden med DC-tilkobling 30 kW regnes til ca. 2 timer, og ca. 8,5 timer med AC-tilkobling 6,6 kW. Alle kjøretøy fra Maxus har mulighet til bruk av hurtiglader med CCS-standarden.

Nødladeren som følger med fra Maxus kan trekke maksimalt 10A fra stikkontakten din.

Rekkevidde og forbruk

Maxus EV80 har en klasseledende rekkevidde på inntil 200 km*. Kombinasjonen av lang rekkevidde og inntil 11,5 kubikkmeter varerom gjør den til en ypperlig arbeidsbil for deg som ønsker et miljøvennlig kjøretøy i din arbeidshverdag.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, luttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP urban syklus. 

 

GARANTI

Det skal være trygt å velge el-varebil fra Maxus. Derfor leveres alle Maxus EV80 med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og batterigaranti på 5 år/100.000 km. 

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.

Prisliste og teknisk informasjon

EV80 har klasseledende rekkevidde, og er den største elektriske varebilen på markedet. Prislisten og de tekniske spesifikasjonene for alle varianter av EV80 i en oversikt som du finner her.

Relaterte el bilmodeller

EV80 9-seter
EV80 med plan

Forhandlere

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre forhandlere?

Vi har forhandlere over hele landet. Klikk her for å finne din nærmeste forhandler!

Bli kontaktet

Ønsker du å prøvekjøre eller få mer informasjon om Maxus EV80 el varebil? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre forhandlere.

Hva gjelder forespørselen?

Hvilken modell?

Velg forhandler

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus Norge1 fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.