Maxus EV80 planbil

EV80 er en elektrisk planbil med nedfellbare karmer, og god plass til f.eks. europaller.

Bilen har klasseledende rekkevidde, og er den største elektriske varebilen på markedet.

Vi kan skreddersy løsninger til ditt behov basert på EV80 chassis. Det vanligste påbygget er et plan, med dimensjoner på 344 x 205 cm, og 40 cm høye lemmer. Alle 3 lemmene kan felles ned, for å sikre enkel lasting av det du skal ha med deg.

Rekkevidde, forbruk og lading

Maxus EV80 med plan har en klasseledende rekkevidde på inntil hele 200 km*. Dette gjør den til en ypperlig arbeidsbil, hvor du får med deg alle materialene dine på elektrisk vis.

Maxus EV80 har batterikapasitet på 56 kWt. Ladetiden med DC-tilkobling 30 kW regnes til ca. 2 timer, og ca. 8,5 timer med AC-tilkobling 6,6 kW. Alle kjøretøy fra Maxus har mulighet til bruk av hurtiglader med CCS-standarden.

Nødladeren som følger med fra Maxus kan trekke maksimalt 10A fra stikkontakten din.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP urban syklus.  

Teknisk informasjon og prisliste

EV80 har klasseledende rekkevidde, og er den største elektriske varebilen på markedet. Prislisten og de tekniske spesifikasjonene for alle varianter av EV80 ser du i en oversikt her.

Relaterte modeller

EV80 med plan
e-Deliver 3 el-varebil

GARANTI

Det skal være trygt å velge el-varebil fra Maxus. Derfor leveres alle Maxus EV80 med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og batterigaranti på 5 år/100.000 km. 

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.

Forhandlere

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre forhandlere?

Vi har forhandlere over hele landet. Klikk her for å finne din nærmeste forhandler!

Bli kontaktet

Ønsker du å prøvekjøre eller få mer informasjon om Maxus EV80 elektrisk planbil ? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre forhandlere.

Hva gjelder forespørselen?

Hvilken modell?

Velg forhandler

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus Norge1 fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.