Maxus EV80 elektrisk 9-seter

Maxus EV80 er også tilgjengelig som 9-seter. Fleksibilitet er nøkkelordet her, ta gjerne kontakt for mer info og forslag til en løsning som passer ditt bruk.

Bilen har klasseledende rekkevidde, og er den største elektriske varebilen på markedet.

Teknisk informasjon og prisliste

EV80 har klasseledende rekkevidde, og er den største elektriske varebilen på markedet. Prislisten og de tekniske spesifikasjonene for alle varianter av EV80 i en oversikt som du finner her.

Rekkevidde og forbruk

Maxus EV80 9-seter har en rekkevidde på inntil hele 200 km*. Dermed kan du frakte alle bilens passasjerer frem på en miljøvennlig måte.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP urban syklus.

 

LADING

Maxus EV80 har batterikapasitet på 56 kWt. Ladetiden med DC-tilkobling 30 kW regnes til ca. 2 timer, og ca. 8,5 timer med AC-tilkobling 6,6 kW. Alle kjøretøy fra Maxus har mulighet til bruk av hurtiglader med CCS-standarden.

Nødladeren som følger med fra Maxus kan trekke maksimalt 10A fra stikkontakten din.

GARANTI

Det skal være trygt å velge el-varebil fra Maxus. Derfor leveres alle el-varebiler med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og batterigaranti på 5 år/100.000 km. 

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.

EV80 9-seter
EV80 med plan

Forhandlere

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre forhandlere?

Vi har forhandlere over hele landet. Klikk her for å finne din nærmeste forhandler!

Bli kontaktet

Ønsker du å prøvekjøre eller få mer informasjon om Maxus elektrisk 9-seter? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre forhandlere.

Hva gjelder forespørselen?

Hvilken modell?

Velg forhandler

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus Norge1 fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.