Euniq5 6-seter - 100% elektrisk familiebil

Pris fra kun
kr. 419.900,-
Batteripakke
70kW
6-seters
familiebil

Maxus Euniq5 6-seter - en stor, helelektrisk familiebil

Maxus Euniq5 6-seter er en helelektrisk, romslig og fleksibel familiebil med 6 seter med et stort bagasjerom og imponerende komfort. Denne bilen er perfekt for familier som ønsker både stor plass og god sittekomfort for både sjåfør og passasjerer.

I tillegg leveres bilen med 345-420 km rekkevidde (WLTP kombinert/urban), og er derfor en bil for både hverdag og langtur. Den har 70 kW batteripakke og kan hurtiglades fra 30-80% på 35 minutter.

 

Interiør
Utmerket
sittekomfort
Panorama
soltak
Trådløs
mobillading

SIKKERHET

Maxus Euniq MPV har et svært høyt utstyrsnivå og har en rekke passive og aktive sikkerhetsfunksjoner, som gir trygg og bekymringsfri løsning.

Den leveres blant annet med bremsekraftforsterker, elektronisk stabilitetskontroll, blindsonevarsling, Adaptive Cruise Control og nødbremsassistent.

 

REKKEVIDDE OG FORBRUK

Euniq5 6-seter er en elektrisk familiebil som kombinerer romslig plass, lang rekkevidde og elektrisk fremdrift.

Bilen leveres med rekkevidde fra 345-420 km* (WLTP kombinert/urban), og er et godt valg uansett om du skal kjøre til og fra jobb, på hytta eller dra på familieferie.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklus.

Lading

Maxus Euniq5 6-seter har batterikapasitet på 70kWt. Ladetiden med DC-tilkobling fra 30-80% er regnet til ca- 35 minutter. Alle kjøretøy fra Maxus har mulighet til bruk av hurtiglader med CCS-standarden.

Våre forhandlere

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre forhandlere?

Vi har forhandlere over hele landet. Klikk her for å finne din nærmeste forhandler!

Kontakt meg

Ønsker du å prøvekjøre eller få mer informasjon om Maxus Euniq5 6-seter? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre forhandlere.

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus Norge fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.