eT90 el-pickup - forhåndsbestill nå!

Europas første
elektriske pickup
Introduksjonspris
kr. 549.900,-

Maxus eT90 - Europas første elektriske pickup

Snart kommer Maxus eT90 el-pickup til Norge! eT90 er Europas første elektriske pickup.

Maxus eT90 er en stor, elektrisk pickup med fem seter, et robust utseende og en fullspekket utstyrsliste. Den leveres med 88,5 kWt netto batterikapasitet som gir 330 km rekkevidde (WLTP kombinert). Med 1.000 kg. nyttelast og mulighet for hengerfeste, passer den like gode som en familie- og livsstilsbil, som en pickup for næringskunder.

De første bilene er estimert leveringsklare fra slutten av 2022, men du kan forhåndsbestille allerede nå.

Introduksjonspris kr. 549.900,-

Utstyr og sikkerhet

På innsiden er eT90 en godt utstyrt pickup. Interiøret er romslig og moderne, og er blant annet utstyrt med en 10,3” touchscreen, 6-veis setejustering for både sjåfør, 4-veis setejustering for frontpassasjer, Apple CarPlay, skinnseter og toveis-justerbart skinnratt.a

Sikkerheten er også godt ivaretatt, og bilen leveres blant annet med Elektronisk stabilitetskontroll, ryggekamera, parkeringssensor og Hill Decent Control.

GARANTI

Det skal være trygt å velge elbil fra Maxus. Derfor selges din nye Maxus eT90 med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og en batterigaranti på hele 8 år/200.000 km.

Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.

BATTERI OG LADING

Maxus eT90 leveres med 88,5 kWt netto batterikapasitet. Bilen kan hurtiglades fra 20-80% på 45 minutter i normaltemperaturer med maks ladeeffekt på 80 kW.

eT90 leveres med CCS-ladestandard.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

Maxus eT90 kommer med 330 km* oppgitt rekkevidde (WLTP kombinert). Ettersom eT90 er typegodkjent som en N1 varebil, er den WLTP-testet med tung last. Til sammenligning testes rene personbiler uten last og passasjerer.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert syklus.

Farger

Hvit
Grå
Svart
Oransje
Blå

Kontakt

Har du spørsmål angående Maxus eT90 pickup? Fyll inn kontaktskjemaet!

 

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus Norge fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.