e-Deliver 9 elektrisk varebil

e-Deliver 9 elektrisk varebil 7.990,- pr. mnd. og 0,- i forskudd

e-Deliver 9 imponerer selv den mest kritiske føreren med sin gjennomtenkte ergonomi, utmerkede sittekomfort og høye kvalitetsutførelse.

Maksimal plass. Maksimal komfort.

Stor plass til last og god komfort for sjåføren i kombinasjon med klasseledende rekkevidde og nyttelast, er blant de store styrkene til elektriske Maxus e-Deliver 9.

Maxus e-Deliver 9 tilbyr den plassen du forventer av en varebil i denne klassen. I tillegg til bakdørene, kan varene også lastes med gaffeltruck gjennom sidedører. Med 1.500 kg hengervekt er dette den perfekte distribusjonsbilen.

Vi har rask levering på lagerførte varianter.

 

Bli kontaktet

Info

Vareromstørrelser11 m3/13 m3
Batteripakker72 kWt/88,55 kWt
Hengervekt1.500 kg
Rekkevidde (WLTP)Opptil 353 km (urban)
Antall seter3
NyttelastOpptil 1.200 kg

Størrelser

Vareromsvolum11 m3/13 m3
Lengde varerom3019/3413 mm
Bredde varerom1800 mm
Høyde varerom1802/2019 mm
Se fullstendige spesifikasjoner lenger ned på siden.

Leasing fra 7.990,- pr. mnd. og 0,- forskudd

 • Kjør e-Deliver 9 fra kun 7.990,- pr. mnd.
 • 0,- i forskudd
 • Vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen.
 • Lokal frakt og klargjøring tilkommer
Få tilbud av forhandler

Månedspris kr. 7.990 eks. mva. 48 mnd./15000 km. pr. år. Forskuddsleie kr. 0. Etablering 4995,-. Kundekostnad inkl. etablering kr. 392.835. Denne leasingavtalen er basert på fast rente. Lokal frakt og klargjøring tilkommer.

Leasing med null skadetrekk

Nå tilbyr vi leasing med fri kjørelengde og null skadetrekk ved tilbakelevering på alle Maxus el-varebiler. Dermed kan du kjøre våre el-varebiler bekymringsløst i arbeidshverdagen, uten uforutsette overraskelser. Ta kontakt med en av våre Maxus-forhandlere for en presentasjon av konseptet, og en prat dette kan fungere for din bedrift. Gjelder leasing via DNB.

Få tilbud av forhandler

MAKSIMAL PLASS

Med et stort varerom og mulighet for henger, trenger lastekapasitet aldri være en bekymring. e-Deliver 9 tilbyr et praktisk og effektivt lasterom. Bakdørene kan åpnes opptil 236 grader for enkel lasting med gaffeltruck, mens lav innlastningshøyde gjør det lettere å laste tunge gjenstander.

Varerom
11m³ og 13 m³
Nyttelast opptil
1.200 kg
Hengervekt
1.500 kg

Maksimal komfort

e-Deliver 9 imponerer selv den mest kritiske føreren med sin gjennomtenkte ergonomi, utmerkede sittekomfort og høye kvalitetsutførelse. I kupeen er det plass til en sjåfør og to passasjerer.

Touchscreen
10.1 tommer
Tre
seter
Høyt
komfortnivå

Varianter av e-Deliver 9

e-Deliver 9 elektrisk varebil

Les mer

e-Deliver 9 chassis

Les mer

e-Deliver 9 personbil

Les mer

Rekkevidde og lading

Rekkevidde

e-Deliver 9 har en en klasseledende rekkevidde på inntil 353* km (WLTP urban). *Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklus.

Les mer om rekkevidde og forbruk

Lading

e-Deliver 9 har tre batteristørrelser du kan velge mellom: 51,5 kWt, 72 kWt eller 88,5 kWt. Velger du bil med batterikapasitet på 51,5 kWt eller 72 kWt vil bilen lade fra 20%-80% på 36 minutter. Velger du batteripakken med 88,5 kWt vil bilen lade fra 20%-80% på 42 min.

Les mer om lading

e-Deliver 9 N2

Visste du at e-Deliver 9 kan føres på B-førerkort over 3500 kg tillatt totalvekt?

Les mer her
e-Deliver 9 - N2
Visste du at e-Deliver 9 kan føres på B-førerkort over 3500 kg tillatt totalvekt?

e-Deliver 9 kan leveres både med 3500 kg tillatt totalvekt og 4050 kg tillatt totalvekt. Som kjent kan man føre biler på B-førerkort opp til tillatt totalvekt på 3500 kg, men er man innehaver av EØS-førerkort for klasse B utstedt for minst to år siden, har man lov til å føre motorvogn med tillatt totalvekt over 3500 kg, men ikke over 4250 kg der vekten som overstiger 3500 kg utelukkende skyldes den ekstra vekten som følger av det elektriske fremdriftssystemet. Dette er innført for å oppnå tilsvarende lastekapasitet som et sammenlignbart kjøretøy med forbrenningsmotor.

Når man fører en motorvogn over 3500 kg tillatt totalvekt, kan man være omfattet av regelverket for kjøre-og hviletid. Dette gjelder om man kjører godstransport eller persontransport over 9 personer.

Det finnes unntak for kjøre-og hviletidsbestemmelsene i EU og EØS for elektriske kjøretøy som ikke overstiger 4250 kg tillatt totalvekt som gjør at kjøretøyet kan brukes til godstransport og annet bruk innenfor en radius av 100 km fra stedet der foretaket er hjemmehørende.

Sikkerhet

e-Deliver9 er en stor varebil, med et høyt sikkerhetsnivå. Bilen har blant annet:

 • Blindsonevarsling

  Med bilens blindsonevarsler kan du være trygg på at du får en varsling om det er objekter i din blindsone.

 • Kollisjonsvarsling

  Med bilens kollisjonsvarsling vil bilen si ifra hvis et objekt kommer for nærme bilen. e-Deliver 9 vil også assistere med bremsing om dette er nødvendig.

 • 6 airbager

  Bilens seks airbager sørger for at sjåføren og passasjeren er godt sikret ved kollisjon.

 • ESP

  Elektronisk stabilitetskontroll hjelper sjåføren med å ha kontroll på bilen i situasjoner hvor det er fare for at man kan miste kontroll over kjøretøyet.

 • Robust struktur

  e-Deliver 9 sin robuste struktur sørger for at bevegelsesenergien i bilen absorberes gjennom deformasjon av karosseriets frontparti og innover mot passasjersiden.

Farger

Sølv metallic

Hvit

Garanti

Det skal være trygt å velge elbil fra Maxus. Derfor selges din nye Maxus e-Deliver 9 med nybilgaranti på 5 år/100.000 km, og en batterigaranti på hele 8 år/160.000 km. Alle biler er understellsbehandlet i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse. Dette er inkludert i prisen.

Forhandlere

Ønsker du å komme i kontakt med en av våre forhandlere? Vi har forhandlere over hele landet. Klikk her for å finne din nærmeste forhandler!

Forhandleroversikt

Bli kontaktet

Ønsker du mer informasjon om Maxus e-Deliver 9? Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre forhandlere.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.