Fordel med billån

Du eier bilen selv, og du kan selge den når som helst. Fleksibiliteten ved billån gjør at du kan ombestemme deg hvis ditt bilbehov forandrer seg. Du får fradrag for renteutgifter. Det er ingen begrensning på kjørelengde, og du har en potensiell gevinst ved salg

Alle våre forhandlere tilbyr Maxus Finans gjennom våre to samarbeidspartnere DNB og Santander, og vår oppfordring er at du tar imot et tilbud på finansiering uavhengig av om du egentlig har bestemt deg for finansieringsform.

Fordeler med leasing/privat leie

Ved å inngå en avtale om leasing/privatleie, kan du ved endt avtale bare levere fra deg bilen. Dette er i stor grad et bekymringsfritt bilhold. Det som er viktig ved en slik avtale er at service og vedlikehold gjennomføres som avtalt hos et autorisert  Maxus-verksted. Du får stor forutsigbarhet, og du binder ingen kapital. Leasing-avtaler gjøres via forhandler.

Bli kontaktet

Din nærmeste Maxus-forhandler hjelper deg med å finansiere din bil. Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet vedrørende finansiering av din Maxus.

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus Norge fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.