Firmakunder

Med Maxus har du er partner som sørger for at du kan fokusere fullt og helt på arbeidet, og vi hjelper deg og ditt firma med enkelt å forsikre og finansiere din bil. Vi har gode samarbeidspartnere som leverer de beste løsningene for deg!

Maxus merkeforsikring

Maxus samarbeider vi med Gjensidige vedrørende forsikring til din Maxus. Forsikringen inneholder kostnadsfri oppstartsmåned, med mulighet til fri oppsigelse innenfor denne måneden.

Ved å kjøpe forsikring gjennom Gjensidige, blir du en del av deres kundeutbytte-program.
Du får også:

  • Gratis startleiedekning ved Privatleasing
  • 50% startbonus
  • 1 kostnadsfri måned
  • 2000,- i egenandel ved glass/ruteskifte
  • Ingen bonustap på skade på parkert bil
Les mer om Maxus merkeforsikring

Bedriftslån

Ved å finansiere ditt neste bilkjøp med Maxus Bedriftslån oppnår du full fleksibilitet.

Les mer om billån her
Billån
Ved å finansiere ditt neste bilkjøp med Maxus Bedriftslån oppnår du full fleksibilitet.

Dere eier selv bilen, og står dermed fritt til å anskaffe eller bytte bil når bedriften selv ønsker. Maxus samarbeider med Norges ledende finansieringspartnere, DNB og Santander om Maxus Finans, og våre Maxus-forhandlere hjelper deg både med å finne rett bil, de hjelper deg med riktig finansieringsløsning, og du får alltid raskt svar på din søknad.

Maxus Bedriftslån:
– Du utfører hele handelen på ett sted
– Du kan låne inntil hele kjøpesummen
– Du velger selv nedbetalingstid – vi tilbyr Bedriftslån med inntil 8 års løpetid.

 

Les mer om Maxus Finans: https://maxus.no/maxus-finans/

Leasing

Dersom din bedrift ønsker forutsigbarhet og trygghet uten uforutsett overraskelser, er Maxus billeasing den rette finansieringsform.

Les mer om Maxus leasing her
Maxus leasing
Dersom din bedrift ønsker forutsigbarhet og trygghet uten uforutsett overraskelser, er Maxus billeasing den rette finansieringsform.

Som leietaker betaler du en fast månedlig leie i løpet av en avtalt periode utfra hvor mange km du ønsker å kjøre i leieperioden, og leieterminene behandles kun som driftsutgifter i regnskapet.

Ved utløp av leieperioden leverer du bilen tilbake til forhandler, og står dermed fritt til å ta ut en ny bil på en ny leasingavtale.
Gjennom Maxus Finans kan vil tilby leasingavtaler med løpetid fra 2–6 år.

Din Maxus forhandler beregner enkelt den månedlige kostnaden utfra avtalt leieperiode, kjørelengde og eventuelt bruksmønster på bilen. Vi sørger også for at søknaden oversendes til leasingselskapet, og gjennom Maxus Finans er du alltid sikret gode betingelser.

Null skadetrekk

Ved leasing av våre Maxus el-varebiler tilbyr vi nå null skadetrekk ved tilbakelevering. Det blir ikke trukket for småbulker og andre skader. Dermed kan du kjøre våre el-varebiler bekymringsløst i arbeidshverdagen, uten uforutsette overraskelser.

Ta kontakt med oss for en presentasjon av konseptet, og en vurdering om dette kan fungere for din bedrift.

Biladministrasjon

Har dere flere biler i bilparken og ønsker en total løsning som inneholder finansiering av bilene, forsikring, service og vedlikeholdsavtale, bompenger og eventuelt drivstoffkort, er biladministrasjon en god løsning for deres bedrift. Du får samlet alle kostnader relatert til bilholdet på èn faktura.

Maxus samarbeider med de største biladministrasjonsselskapene i Norge, og sammen kan vi tilby en total løsning utfra hvilke tjenester som ønskes.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din henvendelse

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.