Ferieklar Maxus

Er bilen din klar for sommerferien? Vi har ekstrautstyret du trenger.

Takstativ

Med et takstativ kan du enkelt maksimere bilens lastekapasitet og få med utstyr som takboks, ski, sykler, kajakk, stiger og annet. Vi har takstativ til din Maxus e-Deliver 3 og Euniq.

Sykkelstativ

Skal du på sykkeltur i ferien? Transporter syklene på en trygg måte. Vi har flere ulike sykkelstativ med plass til en eller flere sykler – og som kan monteres enten på taket, på bakluken eller på tilhengerfestet av din Maxus Euniq. Kontakt din forhandler for hva vi kan tilby til din bil.

Takboks

Trenger du ekstra lasteplass så kan en takboks være løsningen. Vi har ulike typer takbokser til din Maxus Euniq – som kan fås i sort, hvit eller bilens farge.

Tilhengerfeste

Det er fullt mulig å ettermontere et tilhengerfeste. Vi tilbyr hengerfester til alle Maxus modeller. Et hengerfeste har flere fordeler, først og fremst øker du lastekapasiteten ved at du kan ha med deg tilhenger eller sykkelstativ.

Sportsstativer

Blir det en aktiv ferie i år? Med et sportsstativ til din Maxus Euniq kan du trygt og enkelt frakte kajakker, kano, padlebrett eller surfebrett – og lasten er rask og enkel å losse.

Kontakt din forhandler for hva vi kan tilby til din bil.

Lastegitter

Et lastegitter til din Maxus Euniq gjør at du kan ha med mer bagasje. Du kan laste bagasje helt opp til taket i bagasjerommet uten fare for at lasten faller fremover til baksetet.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din henvendelse

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Maxus fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.