342 km rekkevidde (WLTP)

E-Deliver 3 skiller seg fra andre elvarebiler ved at den er bygget på en plattform for elbiler, der andre konkurrenter kan være ombygde diesel- eller bensinbiler. Dette gjør at Maxusen verken må ofre plass eller vekt for å elektrifiseres, og er dermed får klasseledense spesifikasjoner.

Takket være den lette konstruksjonen vil E-Deliver 3 har bilen en rekkevidde på 342 km (WLTP). Kristoffersen mener at dette gjør bilen meget attraktiv for alle håndverkere – uansett om du bor eller jobber i byen eller i distriktet.

 

– Samtidig er det mulig å velge mellom to batteristørrelser, 35 og 52,5 kWt, slik at du kan få akkurat den bilen du har behov for. Alle har et ulikt bruksmønster, og derfor kan du nå velge den varebil-løsningen som passer best for deg, sier Kristoffersen. Begge batteristørrelsene gir den høyeste ENOVA-støtten som gis for varebiler.

Elvarebilen er tilgjengelig i to størrelser: 4,8 og 6,3 m3. I førstnevnte får du enkelt plass til to paller, mens i den lengste varianten er det plass til tre. 6,3-kubikken er tilpasset for deg som arbeider med materialer som krever mer volum, som for eksempel gipsplater og andre byggevarer, som gjerne er 2,4 m lange.

E-Deliver 3 har en nyttelast mellom 800 og 1000 kg, litt avhengig av hvilken størrelse du velger.

– Bilene ankommer Norge i mai, men det er mulig å bestille din E-Deliver 3 allerede i dag. Responsen har ikke latt vente på seg, og når vi nå er halvveis i februar måned, har vi allerede forhåndssolgt 300 eksemplarer av elvarebilen, sier Kristoffersen.

– Dette er et tydelig signal på at markedet ønsker biler som dette. Og før du stiller spørsmålet: tilgjengeligheten er absolutt ikke et problem.

Sparer store utgifter ​

En elektrisk varebil har flere fordeler enn å spare miljøet for CO2-utslipp. For mange håndverkere kan en E-Deliver 3 være svært gunstig for økonomien i bedriften. De åpenbare kuttene er bompenge-, drivstoff og parkeringsutgifter, men du kan også spare titusenvis av kroner på kjøpssummen om du søker om støtte fra ENOVA.

Gjennom Enova kan du få opp til 50.000 kroner i klimarabatt på elvarebil, og støttebeløpet avgjøres av motoreffekten. Siden E-Deliver 3 har høy motoreffekt, får bilen den høyeste støttesummen.

– Mange andre i elvarebil-segmentet har motorytelser som kun gir støtte for 25.000 kroner. Med motorer som yter 122 HK vil E-Deliver 3 kvalifisere seg til maksimalt beløp hos Enova, og derfor er den en åpenbar økonomisk fornuftig bil, forteller Kristoffersen. Han sier videre at forhandlerne kan veilede deg gjennom søkeprosessen.

E-Deliver 3 har en startpris på 279.900 kroner. Ta kontakt med din lokale forhandler for en uforpliktende prat om elvarebil her.

Les mer om e-Deliver 3 her.